Tervetuloa Turun AMK:n Taideakatemian lippukauppaan!

Osta lippusi Taideakatemian esityksiin ennakkoon täältä! Saat liput sekä kuitin oston jälkeen sähköpostiisi. Voit näyttää sen esitykseen tullessasi lipunmyyjälle esimerkiksi kännykästäsi. Alennuslippu on opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, siviilipalvelus- ja varuspalvelushenkilöille, teatteri- ja musiikkialan ammattilaisille sekä kaikille alle 16-vuotiaille. Huom! yhteistyötuotannoissa ja joissain erityistapauksissa alennuskategoriat voivat olla erilaiset, jolloin ne mainitaan erikseen esittelyteksteissä. Valmistaudu todistamaan alennuslippukelpoisuutesi esitykseen saapuessasi. Ennakkomyynti päättyy esityspäivänä klo 15, tai jos esitys on sitä aikaisemmin, kaksi tuntia ennen sen alkua. Ennakkomyynnin päätyttyä, voit vielä tiedustella ja ostaa vapaita paikkoja esityksen ovimyynnistä.  

Jos ostit lipun vahingossa väärään näytökseen, haluat perua lippusi tai kysyä jotain muuta esitykseen liittyvää, ole yhteydessä: jani.pihlajamaa@turkuamk.fi.
Lipunmyyntijärjestelmään liittyvissä teknisissä ongelmissa: quests@eventio.com, puh: 0403 110 565 (ma-pe klo 9-16). Ovimyyntiin ei ole yhteystietoja, opiskelijat hoitavat sitä esityksissään itse.

Tulevat esitykset


Antamillasi ehdoilla ei löytynyt hakutuloksia.