Nykyajan nuoret. Laiskat, saamattomat, väsyneet ja masentuneet. Valittajat, pilkunviilaajat, naiivit ja ahdistuneet. Eivät kestä painetta. Eivät hanki lapsia. Aina terapiassa. Aina vaatimassa muutosta. Eikö heille mikään riitä?

Syrjäytetyt on tanssinopettajaopiskelija Elina Tienhaaran taiteellinen opinnäytetyö, joka pohjaa koreografin omiin kokemuksiin ja huomioihin nykypäivän nuoren kohtaamista paineista ja ongelmista sekä sukupolvensa voimasta kohdata niitä.

Esitykset Taideakatemian Köysiteatterissa, Linnankatu 56:
to 8.10. klo 18 & 20
la 10.10. klo 14 & 16

Koreografia: Elina Tienhaara
Tanssi: Venla Lehto, Sara Niiranen, Varpu Viloma
Laulu: Silla Pöyry
Puhe: Chelsea Barclay
Musiikit: Niko Sjöholm ja Yona
Kuvaus: Elisa Heimo
Editointi: Aapo Niemi
Juliste: Varpu Viloma

Esityksen kesto n.25min.

Liput:
12€/6€ (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja tanssinalan ammattilaiset)
Jokaiseen esitykseen mahtuu enintään 30 henkilöä. Ei lipunmyyntiä ovella.

Pyydämme yleisöä noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja saapumaan esityksiin vain terveenä. La 10.10. klo 14 näytös streamataan Youtubeen, josta se on katsottavissa suorana.

12,00 €

Alennuslippu on opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, varusmiehille, teatteri- ja musiikkialan ammattilaisille sekä kaikille alle 16-vuotiaille. Valmistaudu todistamaan alennuslippukelpoisuutesi esitykseen saapuessasi.
6,00 €

Vapaaliput ovat Taideakatemian opiskelijoille ja henkilökunnalle (käytä tilauksessa Turku AMK:n sähköpostia), sekä esityksen ohjaajan vahvistamille kutsuvieraille.
0,00 €