Kaupungin tuhoa ei kuitenkaan kukaan muista,
ellei se yhtäkkiä tule eksyessä vastaan.
Silloin jokainen ymmärtää muuttaa suuntaa
portilta, jossa laitapuolenkulkijat kohtaavat vain lintuja ja kuolleita,
portilta, jossa ainoat mahdolliset teot jatkavat matkaansa.
Usein se on viimeisin paikka, jonne kukaan tahtoo lähteä,
usein jokainen ymmärtää muuttaa suuntaa
portilta Rashomonin. 


Tämä esitys kertoo ihmisistä, joiden mahdollisuudet ovat rajatut. Se kertoo tekojen syklistä, jossa teon luonne jatkaa universumissa matkaansa, joka tuskin koskaan päättyy. Esityksen teema ja tarina sekä osa tekstistä pohjautuu japanilaisen Ryūnosuke Akutagawan novelliin nimeltä Rashōmon. Kyseisen tekstin on suomentanut Markus Juslin. Näytelmä on ryhmälähtöisesti luotu visuaalinen nykynukketeatteriesitys. 


Työryhmä:

Ohjaaja, dramaturgi: Tella Vahala
Esiintyjät: Saara Isola, Eve Mäkitalo, Minna Tikkanen
Assistentti: Riina Piekkala, Meri Salo
Äänisuunnittelija: best_isopod
Valosuunnittelija: Satu Herrala
Lavastaja: Anni Suominen
Graafikko: Klaus Koskinen
Kuvaaja: Aleksi Telilä 


Esitykset
Taideakatemian Naruteatterissa,
Linnankatu 54, Turku 

To 1.10. klo 19
Pe 2.10. klo 19
La 3.10. klo 19 

Kesto n. 40min 

Esitystä suositellaan yli 13-vuotiaille. 

Liput
7€ aikuinen
3€ alennuslippu 

HUOM! Lippuja ei saa ovelta!

 

KORONATURVALLISUUS
Katsomon paikkamäärää on pienennetty, jotta turvavälit toteutuisivat. Muistathan huomioida turvavälit myös Taideakatemian muissa tiloissa ja käyttää käsidesiä. Kasvomaskin käyttö on myös suositeltavaa. Jääthän oireisena kotiin!


Esteettömyys: 

Käynti Naru-teatteriin tapahtuu Linnankadun puolelta (Linnankatu 54). Esitystiloihin voidaan tehdä tilaa pyörätuoleille, kun asiasta on ennakkoon informoitu. Hissimatkan päästä 2. kerroksesta löytyy sukupuolittamaton esteetön wc. Näkövammaiset ja pyörätuolia käyttävät eivät voi liikkua tiloissa itsenäisesti (ovet ovat raskaita, rakennuksessa on kynnyksiä, käsijohteet ovat puutteellisia). Esitystilaan pääsee avustettuna pyörätuolilla. Esityksessä käytetään vaaratonta teatterisavua ja välkkyviä valoja. 

7,00 €

Alennuslippu on opiskelijoille, eläkeläisille, työttömille, varusmiehille, teatteri- ja musiikkialan ammattilaisille sekä kaikille alle 16-vuotiaille. Valmistaudu todistamaan alennuslippukelpoisuutesi esitykseen saapuessasi.
3,00 €

Vapaaliput ovat Taideakatemian opiskelijoille ja henkilökunnalle (käytä tilauksessa Turku AMK:n sähköpostia), sekä esityksen ohjaajan vahvistamille kutsuvieraille.
0,00 €